Lirik Ngamen 1 2 3 4 5 6 7

Wiwik SagitaNgamen 1

Dino iki mujur tenan
Aku Ngamen nang njero bis bisan
Penumpange lenggah tenang supire gal ugalan
Aku tibo jempalikan neng pojok an

Arek ayu klambi abang
Cukuran lanang semiran abang
Alise nanggal sepisan, idhepe pasangan sayang untune batik an, kopi lambada

Iku mono ra sepiro, ibarat aku duwe konco
Lagak e koyok jutawan ngalor ngidul gowo koran, tibakno gendeng anyaran ditabok setan

Iku mono ra sepiro, ibarat aku duwe tonggo
Arek e ayu temenan jarang metu nang embongan
Tibakno meteng rong ulan merek ojek an

Uger galewene gerbongan iku julukane
Wedok ane lemu lemu di ONYEN guya guyu alamak di onyen guya guyu

Download : http://www.4shared.com/audio/8c_s4Ve4/OM_SERA_NGAMEN_WIWIK_SAGITA.htm

Ngamen 2

Mak iki anakmu prawan
wiwit mbiyen ono ing perantauan
iling ngiwangi neng kantin sekolahan
telong sasi mak aku urung bayaran
mak dongamu mandhi tenan di bring jabani marang gusti pengeran

koyok ngene rasane wong ora duwe
duwe pisan di ece karo kancane

iling-iling manungso bakale mati
yen wes mati di kubur sanak family
di pendem jero di apit bumi

ono kubur iku akeh pandoso
ulo klabang kolojengking podo moro

ono setan membo-membo dadi perawan
benno krasan yen ono kuburan

neng akhirat ora ono montor liwat
neng akhirat ora ono sego berkat
neng akhirat ora ono mejo biliard
onone godo ne moloikat

sak sugeh, sugih e uwong mesti ono mlarate
sak mlarat, mlarat e uwong mesti ono celenganne

mangkane golek bojo ojo mandeng rupo
rupo elek kuwi yow ora dadi ngopo
mangkane golek bojo ojo mandeng bondo
seng pentingg, ora ngenteni warisan moro tuwo

kowe pancen keren le, koyok bekas pacarku mbiyen,
eman, eman tenan, kerenmu mung kanggo obralan

obral, obral janji le urung mesti uripmu mulyo
mulo aku wes kondo, melu aku urip nang deso
ngiwangi gawe boto, menek kelopo nyeblok bongko

Download : http://www.4shared.com/audio/pWmRfWE6/Ngamen_2__Asolole_Icik2_Ahum__.html

Ngamen 3

Waktu yang terus bergabti, Ajakku tuk bangkit lagi
jalanan yang terus menanti, ajakku kembali

Kukan datang, dengan penuh harapan
Kukan merenda, hari esok lagi

Hari esok yang kan datang, akankah jadi arti hidupku
jalanan yang selalu menanti, ajakku kembali

Jalanan kau kan selalu terkenang, sagita yang takkan terlupakan
Kukan datang dengan penuh harapan, kukan merenda hari esok lagi

Kusambut pagi hari, bersama sang surya pagi
Akankah terus begini, kehidupan ini
Waktu yang terus bergabti, Ajakku tuk bangkit lagi
jalanan yang terus menanti, ajakku kembali

Kukan datang, dengan penuh harapan
Kukan merenda, hari esok lagi

Hari esok yang kan datang, akankah jadi arti hidupku
jalanan yang selalu menanti, ajakku kembali

Jalanan kau kan selalu terkenang, sagita yang takkan terlupakan
Kukan datang dengan penuh harapan, kukan merenda hari esok lagi

Download : http://www.4shared.com/audio/X-z6Waee/Eny_Sagita_-_Ngamen_3__Dangdut.html

Ngamen 4

Aku pancen wong randuwe
jare simbok aku seng ayu dewe
ijasahku SMP, pengalaman ora nduwe
Paling penak rabi wae

Aku rabi, aku kenal cowok
Kenal cowok irunge rodok sempok
Setengah tuwo iki awak lagi bosok
ra oleh duwek songko simbok
arep nyambel raenek lombok…… (bosok)

Kamu cakep bikin aku penasaran …(oya)
kayak artis yang turun dari sedan
aku pusing karena selalu mikirin
kubawakan dukun dari magetan

magetan ora mempan, ke dukun jombang
dukun jombang ora mempan, ke dukun nganwi
Dukun ngawi soyo edan, aku bunuh diri
mangan duren sak kulite, menek tower sak nyebloke
enek bocah ngganteng dewe, gowo rene tak rabine

Pertamanya aku tak mengerti
Kenapa di tangkap pak polisi
digebukin setengah mati
disuruh ngakuin barang bukti

Masalahnya hanya narkotika
Heroin putaw dan shabu-shabu
wajahku di potret wartawan
sehingga potoku masuk koran

jangan bung jangan menghisap shabu
menghisap shabu larangan agama
jangan bung jangan membajak lagu
membajak lagu larangan negara

Download : http://www.4shared.com/audio/Of2mf4C4/ngamen_4_-__eny_sagita__sagita.html

Ngamen 5

tak sawang-sawang kowe ganteng tenan
rasane aku pengen kenalan
kenalan neng lesehan wonge ganteng
nganggo klambi abang

yen ra kleru aku tahu ketemu
naliko kowe bareng ro kancamu
mlaku-mlaku karo guya guyu
ombenane es jus melon karo susu

saiki aku nembe ngrasakno
pacaran karo wong kertosono
gantenge koyok arjuno
esemane koyo raden gatutkoco

senadyan awaku kebak tatoan roto tenan
nanging aku isih nduwe roso sopan
senadyan kupingku kebak tindikan
nanging aku calon jutawan

cah ngganteng ojo sumelang
melu aku tak jak ngamen neng prapatan
njaluk hp mesti keturutan
angger gelem ora mangan sangang wulan

Download : http://www.4shared.com/audio/qStS93e1/Ngamen_5_-_Eny_Sagita_-_Sagita.htm

Ngamen 6

Koyo ngene rasane
dadi wong ora duwe
Pengan mangan enak
kudu mepe awak
Dadi buruh tani
nang sawahe pak kaji

Kesel dadi buruh tani
aku pindah profesi
dadi tukang ngamen
nang dalan-dalan ugo neng umahan
amrih cukup kebutuhan

isin tak lakoni
raperduli rino wengi
senajan di caci maki
kabeh kui tak jalani

nampani duit satusan
ugo nganti limang atusan
nanging bengi keluyuran
nanging omah kabeh tutupan

duh gusti sing tak puji
kapan aku isop urip mukti
Duh gusti sing tak puji
kapan aku dadi selebriti

Download : http://www.4shared.com/audio/7stnCoCC/Ngamen_6_-_Elsa_Safira__Zagita.htm

Ngamen 7

aku iki pancen dadi wong ora duwe
awet cilik aku di tinggal ibuku
patang wulan dudo bapakku rabi meneh
entuk mbok rondo seng bokonge semlohe

bapakku luweh sayang karo bojone
ketimbang karo aku anake dewe
bapak lali pangan lali sandanganku
bapak tego ra mikir sekolahku

mugo – mugo bapakku ndang elingo
mugo – mugo bapakku ndang ngertio
aku neng kene keloro – loro
kepingin sambat nanging karo sopo

aku ora njaluk donyo lan brono
seng tak jaluk kasih sayang wong tuwo

sak ben dino aku mangan golek dewe
panas udan aku tetep nekat wae
neng bis kota kui dadi kantoranku
emper toko sing dadi istanaku

Download : http://www.4shared.com/audio/pEXuNgoF/Ngamen_7__Bapak_Koclok__-_Vivi.html

Incoming search terms:

This entry was posted in Intermezzo. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *